Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αποκάλυψη: Μεταγραφή-έκπληξη με Έλληνα η ΤΣΣΚΑ!!

Ποιος είναι ο Έλληνας που έχει βάλει στο μάτι η πανίσχυρη ρωσική ομάδα και, αν τον αποκτήσει, θα πρόκειται σίγουρα για μεγάλη έκπληξη; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό θέμα! Σούπερ θεματάρα σας έχει και πάλι η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sdog Pick n Scroll"! Kατ` αρχάς, για να προλάβω τους βιαστικούς, δεν πρόκειται για τον Νικ Καλάθη! Παρεμπιπτόντως, βέβαια...
Ο Αντρέι Βατούτιν, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, έκανε μια ερώτηση στην Κούμπαν για τον Νικ, αλλά μόλις αυτοί του ζήτησαν 1 εκ. ακατέβατα, ανέκρουσε πρύμναν, αλλά δεν αποκλείεται να επανέλθει, αν ...σουτάρουν τον Τεόντοσιτς!
Στο θέμα μας τώρα!
Το μπάσκετ, αγαπητοί φίλοι του σκύλου, δεν είναι μόνο παίκτες, προπονητές, βοηθοί. Δεν είναι καν μόνο τιμ-μάνατζερ...
Η ΤΣΣΚΑ λοιπόν έκανε πρόταση στον κορυφαίο φυσιοθεραπευτή στην Ελλάδα να ανέβει στη Μόσχα! Σ' αυτόν πάνε από τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη, μέχρι τον Σάρας!
Ο Δημήτρης Σκορδής λοιπόν, ο περί ου ο λόγος, δέχθηκε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ να πάει Μόσχα και να επανδρώσει το φυσικοθεραπευτικό τμήμα των Ρώσων.
Ο συγκεκριμένος έχει μηχανήματα, λένε οι παίκτες που τον εμπιστεύονται, που δεν υπάρχουν!
Θα πάει Μόσχα, θα δείξει ποια είναι, από ποια γερμανική εταιρεία τα παίρνει, πώς δουλεύουν και αφού τους καθοδηγήσει και φτιάξει όλη την κατάσταση, θα γυρίσει!
Αμέ!


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: