Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τι μαγειρεύουν Σαββίδης και Μελισσανίδης;

Ποιος είπε ότι οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά; Ξέρετε τι τους ενώνει και τι σχεδιάζουν; Πού κολλάει ο Γκαγκάτσης; Διαβάστε τον sportdog για να είστε ...διαβασμένοι! Το θέμα, μία ακόμα φορά, έχει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, που αποκαλύπτει ότι πριν από ραντεβού που αποκάλυψε με σημερινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα "Goal", είχαν προηγηθεί άλλα δύο από τον Απρίλη!
Μελισσανίδης και Σαββίδης, άλλωστε, έχουν πολλά κοινά: Είναι Πόντιοι, αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, μεγάλοι δωρητές της Παναγιάς Σουμελά, υποψήφιοι επενδυτές στην Ελλάδα της κρίσης, ηγέτες στους δύο Δικέφαλους αλλά και επίδοξοι αμφισβητίες της παντοκρατορίας του Ολυπιακού στο ποδόσφαιρο.
Πρόσφατα, μάλιστα, όταν τα Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, έκαναν επίθεση στον Σαββίδη, ο "τίγρης" φρόντισε επιμελώς να ...διαρρεύσει πως ο Ιβάν είναι φίλος του. Κάτι "μαγειρεύουν" οι δυο τους, αλλά αυτό δεν περιορίζεται απαραίτητα στη δημιουργία "μετώπου" κατά του Ολυμπιακού ή με την ...Εύξεινος Λέσχη Αθηνών!

Σύμφωνα με την επιχειρηματική πιάτσα, Μελισσανίδης και Σαββίδης εξετάζουν και τις παραμέτρους μιας διευρυμένης συνεργασίας σε συγκεκριμένη μπίζνα. Με την ευκαιρία, να σας αποκαλύψουμε ότι ο "τίγρης" προτιμάει τον Γκαγκάτση, στην κούρσα με τον Σαρρή. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: