Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ντάνστον με… κόκκινη βούλα!!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα για δύο χρόνια είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον. Τα συμβόλαια υπογράφτηκαν αργά χθες βράδυ και σήμερα ήρθε η ανακοίνωση για τον 27χρονο σέντερ.

Ντάνστον με… κόκκινη βούλα
Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μετά τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν στη front line τους και τον Μπράιαντ Ντάνστον. Ο 27χρονος σέντερ (2,03μ.), που έμεινε ελεύθερος από τη Βαρέζε, είναι και τυπικά παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού χθες βράδυ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και σήμερα εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bryant Dunston. Ο Αμερικανός σέντερ θα φοράει τη «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Ντάνστον δεν είναι κλειστό διετές, αλλά για 1+1 χρόνια με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν λίγο το 1 εκατ. δολάρια.

Ο Ντάνστον είχε περάσει τη σεζόν 2010/11 από τον Άρη. Φέτος έκανε το… ξεπέταγμα στην καριέρα του έχοντας 14,2 πόντους (73,7% βολές, 62,2% δίποντα), 7,4 ριμπάουντ, 2,1 τάπες και 2,1 κλεψίματα σε 28,4 λεπτά κατά μέσο όρο στην ιταλική λίγκα με τη Βαρέζε, που ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο.

Δεν επελέγη ποτέ στα ντραφτ, ενώ έπαιξε σε Ισραήλ με Χαποέλ Χολόν και Μπνέι Χασαρόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: