Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Διστακτικός για ΑΕΚ ο Κολοβός!!

Στην ΑΕΚ ετοιμάζουν «κρούση» στον Πανιώνιο για τον Δημήτρη Κολοβό. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο 19χρονος είναι διστακτικός λόγω Γ’ Εθνικής, χωρίς να κλείνει οριστικά την πόρτα.

Διστακτικός για ΑΕΚ ο Κολοβός
Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να κάνουν καθοριστική κίνηση για τον 19χρονο διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η «Ένωση» εκτός από τους «κυανέρυθρους», που αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του παίκτη, έχει να αντιμετωπίσει και τον ίδιο τον Κολοβό, που δεν «ψήνεται» με την ιδέα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, ο άσος του Πανιώνιου θεωρεί δικαιολογημένα, πως με όπλο τις συμμετοχές του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων με την Εθνική είναι σε θέση να πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα του εξωτερικού ή σε ομάδα υψηλών στόχων από τη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Κολοβό.

Γι’αυτό το λόγο, στις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι το σενάριο της αγοράς που θα συνδυαστεί με δανεισμό για ένα ή δύο χρόνια στον Πανιώνιο. Ή ακόμη και η αυξημένη σε απολαβές πρόταση, προκειμένου να πει ο 19χρονος το «ναι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: