Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Έκαψε τα αδέλφια του, κάηκε και ο ίδιος!!

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας που αναστάτωσε ένα ολόκληρο χωριό στην Ηλεία, όταν ένας 56χρονος διαπληκτίστηκε με τον αδελφό και την αδελφή του και τους έβαλε φωτιά!

Έκαψε τα αδέλφια του, κάηκε και ο ίδιος!
Ξαφνικά, ο 56χρονος άρπαξε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό -πιθανότατα βενζίνη- και περιέλουσε τα αδέλφια του ενώ ταυτόχρονα τους έβαζε φωτιά.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας που αναστάτωσε ένα ολόκληρο χωριό στην Ηλεία, όταν ένας 56χρονος διαπληκτίστηκε με τον αδελφό και την αδελφή του και τους έβαλε φωτιά! Τόσο τα θύματα όσο και ο ίδιος ο δράστης νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα!

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, όταν τα τρία αδέλφια, δύο άντρες και μια γυναίκα, γέμιζαν με χώμα τις γλάστρες στον κήπο του σπιτιού τους στην Αμπελόκαμπο Ηλείας άρχισαν να διαπληκτίζονται για οικογενειακούς λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, αλλά ο καυγάς πήρε διαστάσεις. Ξαφνικά, ο 56χρονος άρπαξε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό -πιθανότατα βενζίνη- και περιέλουσε τα αδέλφια του ενώ ταυτόχρονα τους έβαζε φωτιά!

Οι φλόγες τύλιξαν και τον ίδιο και οι κραυγές τους ξεσήκωσαν το χωριό με αποτέλεσμα να τρέξουν οι συγχωριανοί τους και να σβήσουν τις φλόγες. Όμως, ο ένας από τα αδέλφια είχε υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα στο 60% της επιφανείας του σώματός του και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνα όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή!

Λιγότερα σοβαρά, με εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια και καμένα τα μαλλιά της, διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Αμαλιάδας η αδελφή του η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εγκαύματα σε μικρότερη έκταση έχει υποστεί και ο δράστης, που νοσηλεύεται και αυτός εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Πύργου και οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάστασή του για να εξηγήσει τι τον έσπρωξε να θελήσει να σκοτώσει τα αδέλφια του με τόσο φρικτό τρόπο.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: