Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Tσιστιακόφ: "Χωρίς Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ο σύλλογος"

Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα, του ΠΑΟΚ με την Ανζί, ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, υποστήριξε πως δίχως τον Ιβάν Σαββίδη, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ.

Tσιστιακόφ:
Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στην ιστοσελίδα sport-express.ru που είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σάιτ στη Ρωσία. Σε αυτή τη συνέντευξη του ο Τσιστιακόφ μίλησε για πολλά θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά, για την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στον δικό του ρόλο στον σύλλογο.

Αναφερόμενος στο πώς τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τσιστιακόφ απάντησε: Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έφυγε ο κόουτς Γιώργος Δώνης και την ομάδα ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης. Χάσαμε ορισμένα παιχνίδια, αλλά στο τέλος ξεπεράσαμε τα προβλήματα και τα καταφέραμε. Τώρα έχει πιάσει δουλειά ο Ολλανδός, Χουμπ Στέφενς, που δουλεύει μια χαρά με νέους παίκτες".

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Σίλντεφελντ και τον Ολίσε, ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη επισήμανε:"Ο δανεισμός του Γκόρντον ολοκληρώθηκε. Έκανε εντύπωση και ως παίκτης και ως άνθρωπος, τον ευχαριστώ πολύ. Που είναι ο Σίφο τώρα; Ίσως παραμείνει στη Ντιναμό. Ο δανεισμός του Σέκου, που μας βοήθησε πολύ, ανανεώθηκε για ένα χρόνο. Έχοντας δίπλα του παίκτες-ομάδας, δυνάμωσε και έγινε πιο σοβαρός".

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς και τον Σαββίδη, φαινόμενο που παρατηρείται συχνά με ιδιοκτήτες και οπαδούς στη Ρωσία, ο Τσιστιακόφ απάντησε:"Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος. Το αντίθετο, όταν η αποστολή φθάνει, οι οπαδοί φέρονται στα μέλη της με ευγένεια, κατανόηση. Αν δεν υπήρχε Σαββίδης, δεν θα υπήρχε σύλλογος. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει ήδη επενδύσει στον ΠΑΟΚ 30 εκ. ευρώ. Υπάρχει ακόμη, ένα χρέος στο κράτος, το οποίο αποτελεί αντικείμενο διαπραγματεύσεων".

Τέλος για τον δικό του ρόλο στην ομάδα, εξήγησε: "Επισήμως, είμαι έξω από την δομή του τεχνικού τιμ. αλλά στην πραγματικότητα, όλη η στρατηγική και οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται είτε από μένα, είτε με τη συμμετοχή μου"
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: