Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωσε τρεις…!

Την απόκτηση των Βάντερσον, Μπαξεβάνο και Πέττα ανακοίνωσε η Παναχαϊκή, η οποία πλέον κινείται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ανακοίνωσε τρεις…

Οι Πατρινοί προχώρησαν στην απόκτηση του Βάντεσρσον, του Μπαξεβάνου και του Πέττα, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν υπό δοκιμή στις προπονήσεις της ομάδας και έπεισαν τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Κούτση, ο οποίος εισηγήθηκε και την απόκτησή τους.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής των τριών ποδοσφαιριστών, ενώ τόνισε ότι θα γίνει μία ακόμα κίνηση, που θα έχει να κάνει με την απόκτηση ενός τερματοφύλακας.

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, όπου ο πρόεδρος, Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης θα οριοθετήσουν τους στόχους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτησης των εξής παικτών:

Wanderson Miranda Francisco, Βραζιλιάνος, 23 ετών, τα 3 τελευταία χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών.

Βασίλης Μπαξεβάνος, 20 ετών, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών και υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών.
Νίκος Πέττας, 19 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στη Γ' Εθνική με την ομάδα της Ζακύνθου (30 συμμετοχές), ενώ αποτέλεσε και βασικό στέλεχος του Αστέρα Μαγούλας.

Και οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί από την περασμένη Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα στην Κορινθία, όπου δοκιμάστηκαν από τον προπονητή Γιώργο Κούτση, ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή τους. Πλέον, το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 27 ποδοσφαιριστές και υπολείπεται ακόμα η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενίσχυση για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία πραγματοποιήθηκε με βασικό γνώμονα το συνδυασμό νεαρής ηλικίας, και εμπειρίας στην Κατηγορία.

Την ερχόμενη Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Λούβαρης και ο προπονητής Γιώργος Κούτσης, προκειμένου να οριοθετήσουν τους στόχους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: