Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Θα στηρίξουν τον Δώνη στην επόμενη στραβή;

Όχι, πάντως, ότι εδώ στον σκύλο δεν τα λέγαμε για τον Γιώργο Δώνη. Και μετά την αναμέτρηση του Kυπέλλου κτυπάγαμε το καμπανάκι ότι άλλο Καλλιθέα κι άλλο Ξάνθη.
Oπως και παραμονές του αγώνα με την Σκόντα φωνάζαμε πως είναι στην πρίζα ο Δώνης.
Και όντως πέσαμε μέσα 100%. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Προς το παρόν στον ΠΑΟΚ φαίνεται να αντιμετωπίζουν με μια σχετική ψυχραιμία την κατάσταση, όσον αφορά τουλάχιστον σε επίπεδο διοίκησης.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα δεν τραβάει. Δεν μπορεί να παίξει λίγο ποδόσφαιρο και προβληματίζει για τα πλέι οφ. Αν, δηλαδή, δεν βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ, τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται πια 2ος, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να σταθεροποιηθεί και τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει με το διπλό στο Περιστέρι, όλα μοιάζουν πλέον ανοιχτά. Και ειδικά με τον ΠΑΟΚ να μην πείθει.
Το θέμα είναι κατά πόσον θα γίνουν κάποιες μεταγραφικές ενέργειες ακόμα για να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά και τι θα γίνει με τον Δώνη. Αν, δηλαδή, θα στηριχτεί και σε άλλες στραβές που θα γίνουν ενδεχομένως προσεχώς.
Αν, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν ανεβάσει στροφές, τότε μπορεί να βρεθεί μπροστά από δυσάρεστες εκπλήξεις στα πλέι οφ. Κι ας θεωρούσαν μέχρι πρότινος σίγουρη την θέση για τα προκριματικά στο Tσάμπιονς Λιγκ στην Τούμπα.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: