Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δάσκαλε που δίδασκες!

Έναν διαφορετικό Αντόνιο Κόντε από αυτόν του περασμένου Σαββάτου, είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών της Ιταλίας.

Δάσκαλε που δίδασκες
Ήταν μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες προς τον Αντόνιο Κόντε. Η βράβευση των καλύτερων της περασμένης χρονιάς, στιγματίστηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος έδειξε πως δεν συμφωνεί με τις διαμαρτυρίες της Γιουβέντους, αλλά και με τον τρόπο με τον οποίον εκφράστηκαν και αποδοκίμασε έντονα τον προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας».

Παρόλα αυτά, ο Κόντε παρέμεινε ψύχραιμος και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του. «Επιθυμία όλων στη Γιουβέντους είναι να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία, αποδεικνύοντας πως δεν ήταν τυχαίο το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Αλλά για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να υπερκεράσουμε δύο μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Νάπολι και η Λάτσιο, για τις οποίες τρέφω μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε, αλλά θα είναι δύσκολο», τόνισε ο Κόντε.

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή του στην απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς με τη Τζένοα, ο προπονητής της «Γιούβε» έδειξε μετανιωμένος και απάντησε διπλωματικά. «Οι Ιταλοί διαιτητές είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Χρέος μας είναι να τους βοηθάμε και να τους έχουμε εμπιστοσύνη. Το σημαντικό είναι να γίνονται όλα με σοβαρότητα και ψυχική ηρεμία», υπογράμμισε ο Αντόνιο Κόντε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: