Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στοιχηματίζει την παραμονή του προπονητή του!

Με τον μοναδικό τρόπο που τον διακρίνει, ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να απολύσει τον Γκασπερίνι, ακόμα και αν αργήσει να φέρει αποτελέσματα.

Στοιχηματίζει την παραμονή του προπονητή του
Ο… εκρηκτικός χαρακτήρας του είναι γνωστός σε όλους. Όπως γνωστές είναι και οι περίφημες ατάκες του, οι οποίες έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, αν και πικραμένος από την ισοπαλία που παραχώρησε η Παλέρμο στην Κάλιαρι με 1-1, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός.

«Έχω αποφασίσει να σπάσω το ρεκόρ μου φέτος. Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να απολύσω τον Γκασπερίνι. Ήδη έχω απολύσει έναν προπονητή, οπότε σταματώ για φέτος», είπε γελώντας, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του προπονητή της ομάδας του.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Παλέρμο δεν δίστασε να στοιχηματίσει με τους οπαδούς της ομάδας του. «Δέχομαι να βάλω στοίχημα με τους οπαδούς μας. Η απόδοση θα είναι 1 προς 100. Αν απολυθεί ο Γκασπερίνι, θα πληρώσω. Ελάτε να δώσετε 50 ευρώ, θα πάρετε 5000».

Όταν ο Τζαμπαρίνι σοβάρεψε, εξήγησε γιατί δεν πιστεύει πως θα χρειαστεί να αντικαταστήσει εκ νέου τον προπονητή. «Με τις μεταγραφές που κάναμε έχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα. Ο Γκασπερίνι έχει στη διάθεσή του πολλούς και ικανούς παίκτες, τώρα και μένει να τους κάνει… σύνολο. Είμαι σίγουρος πως σε 5 εβδομάδες η ομάδα θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση και θα έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκεί η τύχη να μας χαμογελάσει λιγάκι, γιατί τον τελευταίο καιρό μας έχει πάει κόντρα», τόνισε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: