Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ερωτευμένος με τη Νάπολι!

Την αγάπη που τρέφει στη Νάπολι επανέλαβε με δηλώσεις του ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας μετά τη νίκη επί της Πάρμα με 2-1.

Ερωτευμένος με τη Νάπολι
Δεν προκαλεί, πια, καμία έκπληξη η απόδοση και η αποτελεσματικότητα του Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός για άλλη μία φορά πήρε από το… χέρι τη Νάπολι και την οδήγησε σε μια δύσκολη, όσο και αγχωτική νίκη, μέσα στο Ένιο Ταρντίνι επί της Πάρμα με 2-1. Μια νίκη που έδωσε την ευκαιρία στους «παρτενοπέι» να πλησιάσουν τη Γιουβέντους σε απόσταση… βολής.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο Καβάνι επανέλαβε πως αγαπάει την ομάδα και την πόλη και επιθυμία του είναι να κατακτήσει έναν τίτλο. «Με τη νίκη μας στην Πάρμα κάναμε ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο μας. Αυτό που πρέπει, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και ελπίδα όλων μας είναι να πάει ακόμα καλύτερα. Θέλω πολύ να κατακτήσω τον τίτλο με τη Νάπολι, αφού αγαπώ πάρα πολύ, τόσο την ομάδα, όσο και την πόλη. Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.

Ο Καβάνι πέτυχε το νικητήριο γκολ της Νάπολι, αξιοποιώντας μια υπέροχη πάσα του Ινσίνιε, τον οποίον ο «Ματαδόρ» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει. «Του δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον τρόπο που αντέδρασε στη φάση του γκολ. Έβγαλε μια υπέροχη πάσα, για την οποία θέλω να τον ευχαριστήσω. Μετά από την φανταστική του ασίστ, η δουλειά μου ήταν εύκολη», τόνισε ο Έντινσον Καβάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: