Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Να επιστρέψει ξανά δυνατός ο Μάντζαρης»

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Βαγγέλη Μάντζαρη έστειλε η ΚΑΕ Περιστερίου.

«Να επιστρέψει ξανά δυνατός ο Μάντζαρης»
Η ΚΑΕ Περιστερίου δεν ξεχνά ένα «δικό της παιδί», τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, η ομάδα των δυτικών προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση, στέλνοντας τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Έλληνα γκαρντ, ενώ στο τέλος άφησε αιχμές για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχικά, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, τόσο στους FENTAGIN όσο και στους μεμονωμένους, για τη συμπαράστασή τους στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας τη φετινή χρονιά.

Τους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με αξιοπρέπεια, σθένος και δύναμη εντός και εκτός παρκέ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Όσο ο κόσμος είναι στο πλάι μας, οι παίκτες μας-οι μικροί ήρωές μας, θα παλεύουν όλους τους αγώνες. Δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και στον β' γύρο του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ, αρχής γενομένης από την εντός έδρας σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (2/2, 16:00).

Υπενθυμίζουμε πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, καθημερινά 9:00-15:00.

Επίσης, στέλνουμε τις θερμές μας ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε ένα δικό μας παιδί, τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Τους ευχόμαστε να επιστρέψει ξανά δυνατός στα παρκέ το συντομότερο δυνατό.

ΥΓ: Τον σεβασμό τον έχουμε ήδη κερδίσει. Όσοι δεν κατάλαβαν θα το καταλάβουν…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: