Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Αλκαράθ: «Είναι άσχημο το αποτέλεσμα για εμάς»

Κακό για τον Άρη, αλλά δίκαιο, χαρακτήρισε το 2-2 με την Κέρκυρα ο Λούκας Αλκαράθ στην συνέντευξη Τύπου.

Αλκαράθ: «Είναι άσχημο το αποτέλεσμα για εμάς»
Η ισοπαλία 2-2 του Άρη με την Κέρκυρα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για τους «κίτρινους», όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Λούκας Αλκαράθ.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε το τελικό σκορ δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη άφησε και αιχμές κατά τις διαιτησίες και για της πολλές κάρτες που δέχεται η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλκαράθ:

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς δεν το κρατήσαμε. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ωστόσο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ερωτηθείς για την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, πρόσθεσε: «Η κατάσταση μας είναι πολύ δύσκολη, που δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικό επίπεδο. Όλοι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Εννοείται ότι περιμένουμε πράγματα από αυτούς τους παίκτες. Οι αλλαγές μας έγιναν για να πάρουμε βοήθειες από άλλους παίκτες».

Σχετικά με την αποβολή του Παπαστεριανού, απάντησε: «Δεν έχω πληροφόρηση. Βρίσκομαι στην Ελλάδα και βλέπω πως λειτουργούν οι διαιτητές και πόσα πράγματα συγχωρούνται».

Για τους Κοέλιο και Γιαννίτση, είπε: «Δεν ήταν πείραμα γιατί ο Κοέλιο έχει ξαναπαίξει στόπερ».

Σχετικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να το σκεφτώ από τώρα. Πάντως, δεν είναι δυνατόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να έχουμε τόσες απώλειες. Παίρνουμε συνέχεια κίτρινες κάρτες και αποβολές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: