Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Ανακουφίστηκα από το σφύριγμα της λήξης»

Μήνυμα για περισσότερη δουλειά έστειλε ο Χαβιέ Ζανέτι προς όλους τους συμπαίκτες του, θεωρώντας πως η Ίντερ δεν πρέπει να περιμένει μεταγραφική ενίσχυση για να πετύχει τους στόχους της.

«Ανακουφίστηκα από το σφύριγμα της λήξης»
Χρειαζόταν τη νίκη, για να εκμεταλλευτεί τα… στραβοπατήματα της Γιουβέντους και της Λάτσιο. Η Ίντερ, τελικά, έμεινε στην ισοπαλία με την Τορίνο, «ροκανίζοντας» μόνο ένα βαθμό από την ομάδα της Ρώμης. Το 2-2 του Σαν Σίρο, αν και για πολλούς θεωρείται αποτυχία, είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον αρχηγό των «νερατζούρι», Χαβιέ Ζανέτι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky».

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, μάλλον πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς αυτό, αφού η Τορίνο έπαιξε εξαιρετικά. Ασφαλώς και εμείς προσπαθήσαμε να νικήσουμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε μερικές καλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος, ομολογώ πως ανακουφίστηκα από το σφύριγμα της λήξης», παραδέχτηκε ο Ζανέτι.

Οι δύο χαμένοι βαθμοί δεν αλλάζουν τους στόχους της ομάδας. «Παραμένει ο στόχος της 3ης θέσης, από την οποία τώρα απέχουμε ένα βαθμό λιγότερο. Αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις απουσίες της ομάδας. Οι τραυματισμένοι παίκτες είναι πολλοί και θα ήμαστε διαφορετικοί αν τους είχαμε μαζί μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε να καλύψουμε τη διαφορά από τις πρωτοπόρους», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Αυτές οι απουσίες, ωστόσο, δεν υποχρεώνουν τη διοίκηση να προχωρήσει σε μεταγραφές. «Δεν είναι δουλειά μου να προτείνω παίκτες ή να ζητάω μεταγραφική ενίσχυση. Για αυτό φροντίζουν οι παράγοντες του συλλόγου. Δουλειά μου είναι να δουλεύω σκληρά και αυτό ζητώ από τους συμπαίκτες μου. Μόνο με τη δουλειά μπορούμε να καλύψουμε τα κενά μας, αλλά και τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας», τόνισε ο Χαβιέ Ζανέτι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: