Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Νιώθει πίεση η Γιουβέντους»

Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Γιουβέντους για τη διαιτησία του αγώνα των «μπιανκονέρι» με τη Τζένοα.

«Νιώθει πίεση η Γιουβέντους»
Η απόφαση του διαιτητή Αντρέα Ντε Μάρκο να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους στην τελευταία φάση του αγώνα της «Μεγάλης Κυρίας» με τη Τζένοα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, τόσο από τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι», όσο και από τους αντιπάλους τους. Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν τις διαμαρτυρίες της «Γιούβε» ήταν και ο τερματοφύλακας της Νάπολι, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος ειρωνεύτηκε τους ανθρώπους της πρωτοπόρου.

«Θεωρώ πως η πίεση δεν θα έπρεπε να ενοχλεί μια έμπειρη ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους. Αυτό, όμως, που ακολούθησε το παιχνίδι με τη Τζένοα, με κάνει να πιστεύω το αντίθετο. Όλες οι κουβέντες και οι συζητήσεις των ανθρώπων της Γιουβέντους θα έπρεπε να αναλυθούν λεπτομερώς από τα αρμόδια όργανα, κάτι που εύχομαι να γίνει αμέσως. Κάποιοι από αυτούς χρησιμοποίησαν τη λέξη ντροπή στα λεγόμενά τους, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα, όχι σε αυτά που προηγήθηκαν του τελευταίου σφυρίγματος του διαιτητή», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Σάνκτις.

Αντίθετα με τον διεθνή τερματοφύλακα, ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο Τορίνο, τονίζοντας πως θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: