Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Θαυμάζω Μουρίνιο, στηρίζω Στραματσόνι»

Την στήριξή του στον Αντρέα Στραματσόνι εξέφρασε ισχυρός άντρας της Ίντερ, Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, αν και τα τελευταία αποτελέσματα των «νερατζούρι» είναι αρνητικά.

«Θαυμάζω Μουρίνιο, στηρίζω Στραματσόνι»
Στα έξι τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Ίντερ έχει κερδίσει μόνο ένα, αυτό με την Πεσκάρα, κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της. Κάποιοι κάνουν λόγο για έλλειψη σωστής τακτικής από την πλευρά του Αντρέα Στραματσόνι, άλλοι δικαιολογούν τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη, κάτι που ομολογεί ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα, μέλος της διοίκησης της Ίντερ και πρόεδρος της εταιρίας ελαστικών, η οποία είναι βασικός χορηγός της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά τη φετινή χρονιά, θα συμφωνήσω με τον αρχηγό μας, Ζανέτι. Είναι μια σεζόν με λίγες ελπίδες διάκρισης. Η ομάδα άλλαξε πολύ από το περασμένο καλοκαίρι και πρέπει να χτιστεί σιγά-σιγά αν θέλουμε να δούμε αποτελέσματα στο προσεχές μέλλον. Χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Παρότι η Ίντερ είναι μια νέα ομάδα, η αρχή του Καμπιονάτο δημιούργησε πολλές ελπίδες στον κόσμο της. «Είναι αλήθεια πως η εκκίνηση που κάναμε μας ενθουσίασε όλους. Το νικηφόρο σερί μας έκανε να… πετάξουμε στα σύννεφα. Όμως, ήρθε απότομα η… προσγείωση και μας επανάφερε στην σκληρή πραγματικότητα. Η οποία λέει πως η φετινή Ίντερ δεν μπορεί να διεκδικήσει σημαντικούς στόχους», είπε με… πίκρα ο Τρονκέτι Προβέρα.

Κάποιοι έχουν ξεκινήσει να θέτουν θέμα προπονητή, με τον Μουρίνιο να φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Στραματσόνι. Ο Τρονκέτι Προβέρα, όμως, έχει διαφορετική άποψη. «Είμαι θαυμαστής του Μουρίνιο, αλλά στην παρούσα φάση στηρίζω τον Στραματσόνι. Είναι ένας νέος και εξελίξιμος τεχνικός, με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή Ίντερ», σχολίασε.

Κλείνοντας, ο συνεργάτης του Μάσιμο Μοράτι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν μεταγραφές. «Τα θέματα αυτά τα γνωρίζει ο Μοράτι. Εγώ από την πλευρά μου ελπίζω πως οι συνθήκες θα επιτρέψουν στην ομάδα να αποκτήσει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Τρονκέτι Προβέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: