Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τα… δώρα της Μπάγερν στον Πεπ!

Τον Ρανταμέλ Φαλκάο ή τον Λουίς Σουάρες είναι έτοιμη να «προσφέρει» στον Πεπ Γκουαρντιόλα η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’Equipe».

Τα… δώρα της Μπάγερν στον Πεπ

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψη πως οι οικονομικές δυνατότητες των Γερμανικών ομάδων είναι τεράστιες, η εφημερίδα «L’Equipe» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Μπάγερν είναι έτοιμη για ένα σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένας εκ των Ρανταμέλ Φαλκάο ή Λουίς Σουάρες αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών και να συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο Κολομβιανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να καλύψει η διοίκηση της Γερμανικής ομάδας.

Αν η υπόθεση του Φαλκάο δεν ευδοκιμήσει, η εναλλακτική λύση έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Λουίς Σουάρες. Για τον επιθετικό της Λίβερπουλ η Μπάγερν προτίθεται να προσφέρει 47 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, ο Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει στη διάθεσή του 278 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, κάτι που σημαίνει πως τα ποσά που αναφέρθηκαν για τους δύο παίκτες, δεν αποκλείεται να μεγαλώσουν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: