Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Περιμένει Αμάουρι η Χόφενχαϊμ!

Τελεσίγραφο στον Αμάουρι έστειλε η διοίκηση της Χόφενχαϊμ, τονίζοντάς του πως δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για καιρό την απάντησή του στην πρόταση που του κατάθεσε.

Περιμένει Αμάουρι η Χόφενχαϊμ
Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες, αλλά και αδικημένους επιθετικούς που αγωνίζονται στην Ιταλία. Ο Αμάουρι, από το 2000, όταν και έφτασε στην Ιταλία, έχει δείξει πως αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο επιθετικό πρόβλημα πολλών ομάδων. Μετά την αγωνιστική «έκρηξή» του στην Παλέρμο, μεταγράφηκε στη Γιουβέντους, όπου αγωνίστηκε με σχετική επιτυχία. Ο Βραζιλιάνος, αλλά διεθνής με την εθνική Ιταλίας, επιθετικός, σήμερα ανήκει στην Πάρμα, αλλά το μέλλον του δείχνει να βρίσκεται μακριά από την ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Η ομάδα που έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμάουρι είναι η Χόφενχαϊμ, η οποία, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένη να περιμένει για πολύ ακόμα την απάντηση του παίκτη. Αυτό φάνηκε από το τελεσίγραφο που η διοίκηση των Γερμανών έστειλε στον Αμάουρι, με το οποίο τον ενημερώνει πως θα περιμένει ως το βράδυ της Δευτέρας για να πάρει την απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσε.

Η Χόφενχαϊμ προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο «καθαρά» για τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τους παράγοντες της Πάρμα, ο διεθνής φορ δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να παίζει περισσότερο, κάτι που μοιάζει να του εγγυάται η Γερμανική ομάδα.

Περιμένουμε εξελίξεις.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: