Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εξαιρετικό ντεμπούτο για Σορεντίνο!

Το εγκώμιο του Στέφανο Σορεντίνο πλέκει ο τοπικός Τύπος της Σικελίας, θεωρώντας πως η ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Παλέρμο στην έδρα της Κάλιαρι, ήταν έργο του τερματοφύλακα.

Εξαιρετικό ντεμπούτο για Σορεντίνο
Μετά από πολλές ημέρες διαπραγματεύσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων τη μία βρισκόταν με το… ένα πόδι στη Σικελία και την άλλη φαινόταν να μένει στην Κιέβο, ο Στέφανο Σορεντίνο κατέληξε στην Παλέρμο. Ήταν η ευτυχής κατάληξη ενός σίριαλ, την οποία επιθυμούσε τόσο ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, όσο και οι άνθρωποι της Παλέρμο.

Στον αγώνα με την Κάλιαρι ο Σορεντίνο ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, δικαιολογώντας την επιμονή της διοίκησης στην απόκτησή του. Ο Τύπος της Σικελίας, μάλιστα, δεν παρέλειψε να του αφιερώσει διθυραμβικές κριτικές για την απόδοσή του στο 1-1 της Σαρδηνίας.

«Στις 9 Δεκεμβρίου ο Σορεντίνο επισκέφτηκε το Παλέρμο και… κατέβασε ρολά. Στο ματς εκείνο, ως τερματοφύλακας της Κιέβο, έπιασε τα πάντα. Στο παιχνίδι με την Κάλιαρι, μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει την εμφάνιση του Δεκεμβρίου, κατόρθωσε, ωστόσο να χαρακτηρίσει ολόκληρο τον αγώνα της νέας του ομάδας. Ήταν ο κορυφαίος του ματς, με καθοριστικές επεμβάσεις, τόσο στον Σάου, όσο και στον Πινίγια. Ήταν αυτός που κράτησε το σκορ και με τις εξαιρετικές εξόδους του έδωσε σιγουριά στην αμυντική του γραμμή. Απέδειξε πως η επιμονή του προέδρου, ήταν δικαιολογημένη», γράφει η εφημερίδα «Giornale di Sicilia».

Ονειρικό ντεμπούτο, λοιπόν, για τον άλλοτε τερματοφύλακα της ΑΕΚ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: