Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πλησιάζει στη Λίβερπουλ ο Κουτίνιο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κουτίνιο, φέρεται να είναι η Λίβερπουλ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παίκτης αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις εντός της ημέρας.

Είναι ένα από τα ταλέντα που ξεκίνησαν την πορεία τους εντυπωσιακά, αλλά στην πορεία η απόδοσή τους έπεσε. Ο Φιλίπ Κουτίνιο, αν και από τους ανθρώπους της Ίντερ παρουσιαζόταν ως το νέο, μεγάλο όνομα από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «νερατζούρι» και, μετά την παρένθεση της Εσπανιόλ στην οποία είχε δοθεί δανεικός, είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον ξανά. Επόμενος σταθμός της καριέρας του, όπως όλα δείχνουν, η Αγγλία και η Λίβερπουλ.

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ, προσθέτοντας ακόμα 2,5 εκατ. με τη μορφή μπόνους. Το ποσό ικανοποιεί απόλυτα τους Ιταλούς και όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά για να επέλθει συμφωνία.

Ο ίδιος ο Κουτίνιο αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να μην έχουν γίνει, ακόμα, γνωστές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κουτίνιο ενδέχεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ακόμα και σήμερα και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: