Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζει στο πλευρό του Καπέλο ο Πανούτσι!

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα ο Κρίστιαν Πανούτσι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ιταλίας.

Συνεχίζει στο πλευρό του Καπέλο ο Πανούτσι
Αγωνίστηκε με επιτυχία στη Μίλαν, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ίντερ και τη Ρόμα, πριν ολοκληρώσει την καριέρα του στην Πάρμα. Ο Κρίστιαν Πανούτσι αυτή την εποχή βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας, ως βοηθός του Φάμπιο Καπέλο και δεν προτίθεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, αν και το όνομά του ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ώρες. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε ο ίδιος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

«Από το πρωί μου έρχονται μηνύματα, στα οποία μου γίνεται γνωστό πως το όνομά μου έχει ακουστεί ως αντικαταστάτη του Ζντένεκ Ζέμαν. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι από αυτούς που… αυτοπροτείνονται, ούτε κάνω… προεκλογική εκστρατεία για να πείσω κάποιους. Για την ώρα είμαι ικανοποιημένος από αυτό που κάνω. Είμαι βοηθός του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Ρωσίας, ενώ στον ελεύθερό μου χρόνο είμαι σχολιαστής συνδρομητικού καναλιού. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εργαστώ στη Ρόμα», τόνισε ο Πανούτσι.

Ο Πανούτσι, πάντως, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες που πέρασαν από τους «τζαλορόσι». Αυτό, ίσως, τον κάνει να είναι πιο διστακτικός στο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. «Η Ρόμα αποτελεί μια σημαντική στάση της ζωής μου και δεν μπορώ να μείνω απαθής σε μια πρότασή της διοίκησης. Όμως, έχω αποφασίσει να συνεχίσω στο πλευρό του Καπέλο, με τον οποίο θα εξελιχθώ και θα κερδίσω εμπειρίες. Αν μου γίνει, συνεπώς, πρόταση να αναλάβω τη Ρόμα, θα αρνηθώ με… βαριά καρδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Κρίστιαν Πανούτσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: