Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ψίθυροι...!!!

-Έφυγε ο Αλκαράθ από τον Άρη και ούτε αντίο θα πει αύριο στους παίχτες της ομάδας. Μάλλον είναι απογοητευμένος που δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε.

- "Ήρωας" η γυναίκα μου που με ανέχεται όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη ο Ίμπρα! Φαντάσου τι τραβάει η γυναίκα!

- Στην Γαλλία και στην Μετς (Γ΄ κατηγορία) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

- Στην Βόρσκλα Πολτάβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Λαγός, στην Κίεβο ο Νίκος Σπυρόπουλος, στην Γερμανία ή στην Ιταλία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στο τέλος θα έχουμε Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες!

-Τέλος το βελάκι στο μπάσκετ και επανέρχεται το τζάμπολ, η γραμμή του τριπόντου θα πάει στα 7,25μ. (όπως στο NBA), μεγαλύτερος αγωνιστικός χώρος σε μήκος και πλάτος, όπως αποφασίστηκε από την τεχνική επιτροπή της FIBA.

-Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης και ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ο Λίαμ Λόρενς; Όλοι τους έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Premier League!

-Απορρίφτηκε η ένσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οπότε θα υποβιβαστούν 2 ομάδες στην Superleague και προβιβάζονται 4 ομάδες απο την Football League. Αναμένεται προσφυγή στο CAS (αλήθεια που θα βρεθούν τα χρήματα για την προσφυγή;)

- Τόσο πολύ ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ ώστε να χαρίσει 60000 Ευρώ, ποσό που του χρωστούσε ο Ατρόμητος από το συμβόλαιό του.

-Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο Μισέλ Πλατινί , καθώς σύμφωνα με το "France Football" φέρεται να έλαβε χρήματα για να προωθήσει την υποψηφιότητα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022. Ο ίδιος απάντησε ότι είναι απλά φήμες.

- Ο Μπαλοτέλι στην Μίλαν! Βέβαια πήγε να "βάλει το χεράκι της" η Γιουβέντους για να τον αρπάξει πριν υπογράψει.

-Βαρέθηκε ο Σάντος τις εθνικές ομάδες και όπως δήλωσε θα αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ του 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια: