Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ-Μιλά με Ατρόμητο για Ιτάνζ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου για την μεταγραφή του Ιτάνζ.

Μιλά με Ατρόμητο για Ιτάνζ
Ο Ιτάνζ είναι ο… εκλεκτός των υπευθύνων του ΠΑΟΚ για να μπορέσουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση από το πρόβλημα που έθεσε εκτός μάχης τον Χακόμπο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή την στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Σπανό από τον Ατρόμητο για να δουν κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα για το ζήτημα, ωστόσο κάτι τέτοιο συμβαίνει από την πλευρά της ομάδας του Περιστερίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ιτάνζ είναι μια επιλογή του Γιώργου Δώνη κάτι που εμμέσως πλην σαφώς εκτός από το κενό που καλύπτεται στην 11άδα του ΠΑΟΚ δίνει την αίσθηση στήριξης του προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης παρά την ήττα από την Ξάνθη.

Η πραγματοποίηση ή όχι της μεταγραφής αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αρχική προσέγγιση του ΠΑΟΚ στον Ιτάνζ έγινε πριν το τελευταίο παιχνίδι του Ατρόμητου. Ο τερματοφύλακας τους απάντησε ότι εάν τα βρουν με τον Ατρόμητο, τότε εκείνος θα ήθελε να αγωνιστεί στον Δικέφαλο του Βορρά.

Έτσι φτάσαμε στη σημερινή ημέρα που ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, με πολλές πιθανότητες, αυτή να γίνει αποδεκτή από τον Γιώργο Σπανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: