Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Παραγγελιά» για την ΑΕΚ!!

Από τη στιγμή που έχει αρχίσει να νικά, δεν την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων. Αν έλεγαν όμως στην ΑΕΚ να «παραγγείλει» ένα αποτέλεσμα στο Κέρκυρα-Άρης, δεν θα διάλεγε άλλο απ’ αυτό που ήρθε.

«Παραγγελιά» για την ΑΕΚ
Μια από τις πρωτοφανείς -αλλά αναπόφευκτες- συνήθειες που έχει φέρει η ιδιαίτερη φετινή χρονιά στην ΑΕΚ είναι το να κοιτάζει τα αποτελέσματα… των άλλων.

Το θετικό ωστόσο για την «Ένωση» είναι ότι -παράλληλα με τους πόντους που μαζεύει πλέον η ίδια- της «κάθονται» καλά και τα περισσότερα απ’ τα παιχνίδια των ανταγωνιστών της.

Αφού λοιπόν το σημαντικό τρίποντο με τον ΟΦΗ ακολούθησαν οι ήττες της Βέροιας και του Πλατανιά (από ΠΑΣ και Αστέρα αντίστοιχα) και σε αντίθεση με την επικράτηση της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (που δεν βόλευε φυσικά την ΑΕΚ), το αποτέλεσμα και του τελευταίου παιχνιδιού της 19ης αγωνιστικής αντιμετωπίστηκε με χαμόγελα στην «Ένωση».

Κι αυτό διότι η ισοπαλία στο Κέρκυρα-Άρης (2-2) είχε διπλό όφελος για τους «κιτρινόμαυρους», που κράτησαν τέσσερις ομάδες από κάτω τους στη βαθμολογία -αλλά και σε αρκετά μεγάλη απόσταση τους τελευταίους «Φαίακες» (τους οποίους αντιμετωπίζουν σε δυο αγωνιστικές).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: