Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τίμησε τον Γιώργο Σπανό ο Ιωνικός Νικαίας!

Με ιδιαίτερο χρώμα πραγματοποιήθηκε η τελετή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας.

Τίμησε τον Γιώργο Σπανό ο Ιωνικός Νικαίας

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Συλλόγου: «Η βράβευση του κυρίου Λάκη Αναστασιάδη δεν είναι τυπική, έχει ουσιαστικό περιεχόμενο. Η εύκολη σκέψη, είναι ότι στο πρόσωπο του τιμούμε τον προπονητή της Ανδρικής μας Ομάδας στην Α' Εθνική με πολλές επιτυχίες, και τον άνθρωπο με τον οποίο ο Ιωνικός πραγματοποίησε δύο εξόδους στην Ευρώπη. Είναι όμως κάτι πολύ περισσότερο και σημαντικότερο. Ο Λάκης Αναστασιάδης υπήρξε προπονητής μπάσκετ, αλλά και εξαίρετος επιστήμονας και Πανεπιστημιακός δάσκαλος. Καθηγητής της γυμναστικής ακαδημίας, μοιράστηκε με τους νέους τις γνώσεις του και την εμπειρία του συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του μπάσκετ, στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων, με όλους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προσφορά του και την προσωπικότητα του. Σήμερα τιμούμε μια σπουδαία προσωπικότητα που συνδύασε τον αθλητισμό, με την επιστήμη, με ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα».

Τιμώμενο πρόσωπο στην καθιερωμένη τελετή ήταν και ένας άνθρωπος του αθλητισμού που βρίσκεται, χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα, κοντά στην προσπάθεια που καταβάλει την τελευταία τριετία ο Ιωνικός Νικαίας να επιστρέψει στις υψηλότερες κατηγορίες του μπάσκετ, ο κ. Γιώργος Σπανός, Πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ.

Βραβεύθηκαν επίσης ο πλοιοκτήτης-επιχειρηματίας κ. Αντώνης Αντωνίου, χορηγός της φετινής εμφάνισης της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου (Marathon Pack), ο κ. Αντώνης Κάσσης, Χρυσός Χορηγός των ακαδημιών του Ιωνικού Forthnet Nικαίας), και o χορηγός της εκδήλωσης κ. Γιάννης Τόλης(Ζαχαροπλαστεία Τόλης).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την τιμητική τους είχαν οι χορηγοι της φετινής προσπάθειας του Συλλόγου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή στους νικητές του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά 3on3 των Ακαδημιών του Ιωνικού Ν., και την τιμητική διάκριση στου αθλητές του Συλλόγου που εισήχθησαν στα ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου παρέδωσαν τα βραβεία, παρουσία δεκάδων φίλων της ομάδας, γονέων, και αθλητών των ακαδημιών εν ενεργεία παικτών, παλαιμάχων, εκπροσώπων του ΣΕΠΚ και του ΠΣΑΚ, εκπροσώπων όλων των Τμημάτων του Ιωνικού Νικαίας, των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδας (Σύνδεσμοι Rangers), των αντιδημάρχων Νίκαιας-Ρέντη κκ. Α. Τούντα και Σπ. Νικολάκη, των πρώην δημάρχων Νικαίας κκ. Στ. Μπενετάτου και Στ. Λογοθέτη, και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: