Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Αξέχαστη εμπειρία το ντεμπούτο μου»

Το πετυχημένο ξεκίνημα με τη φανέλα της Γαλατασαράι θα μείνει αξέχαστο στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Αξέχαστη εμπειρία το ντεμπούτο μου»

Μετά το ντεμπούτο του διεθνούς μέσου με τη νέα του ομάδα, ο Σνάιντερ μίλησε με ενθουσιασμό στην εφημερίδα της πατρίδας του «De Telegraaf». «Το παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας ήταν μια πραγματική απόλαυση. Το διασκέδασα πραγματικά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, από αυτές που δεν μπορείς να ξεχάσεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου», είπε χαρακτηριστικά ο Σνάιντερ.

Η μετάβασή του από ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου σε ένα χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως είναι το Τουρκικό, δεν μοιάζει να επηρέασε την ψυχολογία του παίκτη. «Από την πρώτη μου επαφή με το τουρκικό πρωτάθλημα, κατάλαβα πως υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες εδώ. Αυτό θα το επιβεβαιώσω στην πορεία, αλλά είμαι σίγουρος πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος», είπε ο Σνάιντερ.

Μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Σνάιντερ ελπίζει να επιστρέψει και στην εθνική ομάδα. «Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκρινε σωστά και δεν με κάλεσε στα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν είχα συμμετοχές με την Ίντερ. Αλλά ποτέ δεν μου έκλεισε την… πόρτα της εθνικής. Στόχος μου είναι να τον πείσω με την απόδοσή μου και να με ξανακαλέσει στην εθνική. Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω», τόνισε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: