Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Θέλει, αλλά δεν το… βλέπει ο Βαζέχα!!

Έτοιμος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό δηλώνει σε νέα του συνέντευξη στον πολωνικό Τύπο ο Κριστόφ Βαζέχα, αλλά τονίζει πως δεν βλέπει-άμεσα τουλάχιστον-αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Θέλει, αλλά δεν το… βλέπει ο Βαζέχα

«Έμαθα για την εμπλοκή του ονόματός μου από τα ΜΜΕ. Εγώ δεν έχω μιλήσει επίσημα με κανέναν. Μου φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν θα υπάρχει αλλαγή προπονητή. Αν μου γινόταν πρόταση, θα την αποδεχόμουν. Μου αρέσει πολύ η προπονητική, έχω αποκτήσει δίπλωμα κι έχω όλα τα εχέγγυα για να δουλέψω. Πρόσφατα εργάστηκα στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας σαν πρώτος προπονητής, αλλά είχα μία διαμάχη με τον πρόεδρο του συλλόγου και οι δρόμοι μας χώρισαν», τόνισε.

Όσο για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Πολωνία, είπε: «Κάτι μου είχαν πει πριν πολύ καιρό για τη Ρουχ Χορζόφ, αλλά τίποτα συγκεκριμένο και το θέμα πλέον είναι παλιό. Τώρα η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα προτιμούσα πάντως να δουλέψω στην Ελλάδα ή την Κύπρο, για να μην είμαι μακριά από το σπίτι μου».

Παράλληλα, ο «Χρήστος» αναφέρθηκε και στις προεκτάσεις της οικονομικής κρίσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Οι ομάδες πουλάνε περισσότερο από ό,τι αγοράζουν παίκτες. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές εξετάζουν άλλες προτάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες σφίγγουν το ζωνάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: