Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Συγκλονιστικός ο κόσμος της Νάπολι»

Ενθουσιασμένος τόσο από την επιστροφή του, όσο και από τη νίκη που πέτυχε η Νάπολι στην Πάρμα, ήταν ο Πάολο Καναβάρο μετά τη λήξη του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

«Συγκλονιστικός ο κόσμος της Νάπολι»
Πέρασε τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Η εξάμηνη τιμωρία που του επιβλήθηκε για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια, δεν μπορούσε να τον αφήσει ανεπηρέαστο. Η έφεση που άσκησε, όμως, έγινε αποδεκτή και ο Πάολο Καναβάρο επανήλθε στην αγωνιστική δράση, παίζοντας για πρώτη φορά από την αρχή του αγώνα στο ματς της Νάπολι στην Πάρμα. Ένα παιχνίδι το οποίο οι «παρτενοπέι» κέρδισαν και με τους 3 βαθμούς που πήραν, πλησίασαν τη Γιουβέντους στους 3 βαθμούς.

Μετά το ματς ο Πάολο Καναβάρο ήταν εμφανώς χαρούμενος. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πραγματικά πολύ καλά, αν και θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς. Ευτυχώς, μετά την ισοφάριση, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ και να πάρουμε 3 πολύτιμους βαθμούς», είπε ο αρχηγός της Νάπολι.

Με τη νίκη αυτή η απόσταση από τη «Γιούβε» μειώθηκε, ξανά, σε απόσταση βολής. Ο Καναβάρο, ωστόσο, δείχνει να είναι προσγειωμένος. «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και κάθε αγώνας μοιάζει με τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση. Στο τέλος θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Ελπίζω ψηλά… πολύ ψηλά», τόνισε ο Καναβάρο, προσπαθώντας να αποφύγει τη λέξη «σκουντέτο».

Κλείνοντας, ο αμυντικός της Νάπολι αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς της ομάδας. «Σήμερα ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Ο κόσμος μας ήταν συγκλονιστικός. Για αυτό τους αφιερώνω τη νίκη. Την αξίζουν αυτή την αφιέρωση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάολο Καναβάρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: