Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σιωπή από Κόντε!!

Ο Αντόνιο Κόντε δεν παρέθεσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του ημιτελικού με τη Λάτσιο. Αντίθετα ο Μπονούτσι ανήρτησε μήνυμα αναφορικά με τον αγώνα.

Σιωπή από Κόντε
Όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Γιουβέντους με τη Τζένοα το περασμένο Σάββατο, άφησαν τα… σημάδια τους στην ψυχολογία του Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» προτίμησε να μην μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου την παραμονή του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό να επανέλθει στο παιχνίδι του Καμπιονάτο και τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν.

Αντίθετα ο Λεονάρντο Μπονούτσι ανήρτησε μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα, στην οποία φάνηκε η πίστη του στο θετικό αποτέλεσμα.

«Αντιμετωπίζουμε μια πληγωμένη Λάτσιο, η οποία προέρχεται από την απρόσμενη ήττα από την Κιέβο στο Ολίμπικο. Αυτό θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, να νικήσουμε μια αποφασισμένη ομάδα. Όλοι, λοιπόν, στη Ρώμη για τη νίκη. Με θετική σκέψη, ενθουσιασμό και πίστη στη νίκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους.

Να σημειωθεί πως ο Μπονούτσι τιμωρήθηκε για τα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα με τη Τζένοα και θα λείψει στους επόμενους δύο αγώνες του πρωταθλήματος. Συνεπώς πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στον ημιτελικό του Ολίμπικο, όπως και αυτή του Βούτσινιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: