Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πήγε στην Ουκρανία για να… ελευθερωθεί!!

Ο Νέρι Καστίγιο έφυγε. Χθες ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης (έστω και από την κερκίδα). Μέχρι ωστόσο να… έρθει η επόμενη.
Ο Νέρι Καστίγιο θέλει να μείνει στον Άρη. Αυτή του την επιθυμία έχει εκφράσει επανειλημμένες φορές στο περιβάλλον του, στον Θανάση Αθανασιάδη, στον Σάκη Τσιώλη αλλά και στους συμπαίκτες του. Για να συμβεί αυτό όμως θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που τον «δένει» στη Σαχτάρ Ντόνετσκ γιατί είναι άλλο να συνεχίσει ως δανεικός και άλλο ως ελεύθερος… και ωραίος. Γι’ αυτόν τον λόγο χθες ο Νέρι Καστίγιο, μετά το φιλικό με την Κέρκυρα, αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του λέγοντάς τους: «ελπίζω σύντομα να τα ξανά πούμε».
Ο 27χρονος δεν έφυγε για… διακοπές. Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταβεί στην Ουκρανία, ούτως ώστε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Σαχτάρ. Εκεί θα συναντήσει τον αδελφό του και ατζέντη του παράλληλα, Άλεξ Καστίγιο ο οποίος βρίσκεται σε… ανοιχτή γραμμή με ΗΠΑ και Ουκρανία. Η Σικάγο Φάιρ, βλέποντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Νέρι με τα κιτρινόμαυρα, τον θέλει πίσω, με τους Αμερικανούς να έχουν λόγο στο μέλλον του παίκτη, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδελφού του: «αυτό δεν είναι πρόβλημα».
Το πρόβλημα για τον Καστίγιο και τον Άρη είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία ναι μεν χρωστάει –σύμφωνα με πληροφορίες- λεφτά στον ποδοσφαιριστή αλλά δεν παύει να τον… έχει δικό του. Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι πως ο Νέρι έχει χαρακτηριστεί στην Σαχτάρ «ανεπιθύμητος», με τους Ουκρανούς να μην επιθυμούν, όπως φαίνεται, ένα ακόμη «βάρος».
Στον Άρη, από την πλευρά τους, αναμένουν πλέον τα μαντάτα ούτως ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στην «υπόθεση Καστίγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: