Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα, στην Θεσσαλονίκη!!

Σε επιχείρηση παράνομου στοιχήματος μετέτρεψε το καφενείο του στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Παιγνίων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο καφενείο στην περιοχή της Ευκαρπίας. Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν πως το καφενείο είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν σε πελάτες του καφενείου η δυνατότητα να στοιχηματίσουν χρηματικά ποσά, ποντάροντας στην έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Από την ανάλυση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού λογαριασμού που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι γινόταν κίνηση χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας που ανήκει στον 47χρονο, ενώ σε δύο ημέρες έγιναν ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές σε 13 συνολικά πονταρίσματα.

Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχε εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εξοπλισμένος με ειδικό λογισμικό και σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε μαζί με άλλα πειστήρια (κουπόνια στοιχήματος, αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού, κ.α).

Όπως προέκυψε από την έρευνα των ατυνομικών, ο αναζητούμενος συνιδιοκτήτης του καφενείου έχει συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από έρευνα στο ίδιο κατάστημα, για το ίδιο ποινικό αδίκημα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: