Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σλούκας: «Ο κόσμος του Άρη ο έκτος παίκτης μας»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» για την πρόκριση του Άρη επί του Αμαρουσίου αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, στα οποία ακόμα ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παίξει.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ του Άρη υπογράμμισε αρχικά: «Η ήττα στον πρώτο αγώνα ήταν ένα… καμπανάκι για εμάς. Στα επόμενα δύο δείξαμε την ανωτερότητα μας και καταφέραμε με οδηγό την άμυνα να κάνουμε αυτό που έπρεπε, να πετύχουμε δύο νίκες και να προκριθούμε. Η συμπαράσταση του κόσμου στον τρίτο αγώνα ήταν συγκλονιστική και είναι πραγματικά ο έκτος παίκτης μας».

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παίξει λόγω του δανεισμού του στον Άρη από τους «ερυθρόλευκους», οπότε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πάρει την απόφαση για τον νεαρό άσο, όταν ρωτήθηκε αρκέστηκε να πει: «Δεν γνωρίζω αυτή την στιγμή αν θα παίξω στα ημιτελικά. Είναι θέμα των δύο διοικήσεων» και πρόσθεσε: «Στόχος του Άρη είναι να κάνει δύο εντός έδρας νίκες και να διεκδικήσει ότι μπορεί στα εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: