Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Κανονίζει» με Γαλατά η ΑΕΚ!!

Συνάντηση με ανθρώπους της Γαλατασαράι, προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν τα ματς της ΑΕΚ με την τουρκική ομάδα για το Eurocup, θα έχει ο τιμ μάνατζερ της «Ένωσης», Γιώργος Χήνας.

«Κανονίζει» με Γαλατά η ΑΕΚ
Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο είναι το… μότο των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι για το Eurocup είναι προγραμματισμένη προς τα τέλη Οκτωβρίου (20 ή 21), ωστόσο οι άνθρωποι της «Ένωσης» βρίσκονται ήδη σε ανοικτή… επικοινωνία με εκείνους της τουρκικής ομάδας, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο αυτά παιχνίδια, σε «Αμπντί Ιπεκτσί» και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Όπως γνωστοποίησε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Χήνας, θα αναχωρήσει την Τετάρτη (22/7) για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα με ανθρώπους της «Τσιμπόμ»:

1) Για θέματα, που αφορούν στο ταξίδι της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη και στο ταξίδι της Γαλατασαράι στην Αθήνα.

2) Για τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ σε εισιτήρια για τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης και για τις ανάγκες του τουρκικού συλλόγου για τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Η συνάντηση θα γίνει με τον Γενικό Διευθυντή της Γαλατασαράι Omer Yalcinkaya και τον Τιμ Μάνατζερ Cem Civan στα Γραφεία του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: