Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τέλος και επίσημα ο Πέρπε από την Εφές!!


Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στράτο Περπέρογλου ανακοίνωσε και επίσημα η Αναντολού Εφές. Υπέγραψε για 1+1 χρόνια ο Άλεξ Τάιους.

Τέλος και επίσημα ο Πέρπε από την Εφές!
Ελεύθερος να πάει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι και τυπικά ο Στράτος Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ είχε εκφράσει την επιθυμία να μη συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Αναντολού Εφές, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την Τρίτη (21/7) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Έτσι, πλέον άνοιξε ο… δρόμος της Μπαρτσελόνα για τον 31χρονο φόργουορντ, με την οποία έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

inner

Παράλληλα, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άλεξ Τάιους, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ μέχρι πρότινος είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό. Ο Ισραηλινός φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: