Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Με αυτούς πορεύεται ο Παναθηναϊκός!!

Αποστολή-προάγγελο για το ματς με την Μπριζ στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του 19 παίκτες για το crash test με την Ουντινέζε. Βελτίωση για Νάνο, Κλωναρίδη.

Με αυτούς πορεύεται ο Παναθηναϊκός
Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό της Τετάρτης (22/07/2015 - 21:00 Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6) κόντρα στην Ουντινέζε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο είναι το τελευταίο πριν την πολύ σημαντική αναμέτρηση (28/07) με την Μπριζ στο ίδιο γήπεδο.

Φυσικά, είναι εκτός ο Μικαέλ Εσιέν, ο οποίος έκανε πρόσφατα επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Δεν θα αγωνιστούν οι Νάνο, Κλωναρίδης και Τελάντερ. Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι δύο πρώτοι και ολοκλήρωσαν με ατομικό. Για τον Ισπανό υπάρχει εκτίμηση ότι θα μπορέσει να προσφέρει στην ρεβάνς με τους Βέλγους, αν και είναι πολύ πιθανό να μπει από αύριο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο πρώην παίκτης της Μάλμε έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, εναλλάξ.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: