Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

«Ντου» σε τρεις από τον ΠΑΟΚ!!

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα τις προσπάθειες για κάθαρση είναι ο ΠΑΟΚ. Με επιστολή στην UEFA, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει προχωρήσει σε καταγγελία των Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου

«Ντου» σε τρεις από τον ΠΑΟΚ
Κάθε προσπάθεια για να επέλθει κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί κάνει ο ΠΑΟΚ.

Έχοντας ανοίξει εδώ και 1,5 χρόνο δίαυλο επικοινωνίας με την UEFA, μέσω του οποίου της διοχετεύει στοιχεία για τις δικαστικές εξελίξεις, ο «δικέφαλος του Βορρά» αποφάσισε να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη (από τη λήξη των πλέι-οφ) σε καταγγελία εναντίον των Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου λόγω των ανοιχτών μετώπων που έχουν με τη δικαιοσύνη.

Έγινε γνωστό, δε, ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού (που θα γίνει κατόπιν της καταγγελίας του Παναθηναϊκού και είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στη Νιόν) νομική εκπροσώπηση θα έχει και ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα εφόσον το κρίνει σκόπιμο, ο «δικέφαλος» θα παραστεί, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις υποθέσεις των Αστέρα και Ατρομήτου, για τις οποίες η UEFA δε θα κάνει ακρόαση και θ’ αποφασίσει βάσει υπομνημάτων.

Όπως και να 'χει, στις τάξεις του συλλόγου δεν θεωρούν ότι τέτοιες κινήσεις -από μόνες τους- μπορούν να φέρουν άμεση ανατροπή στο κατεστημένο που, κατά τους ίδιους, υπάρχει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι βέβαιοι, ωστόσο, ότι ευαισθητοποιούν ακόμα περισσότερο την UEFA, της δίνουν τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος και αυξάνουν την πίεση ώστε να επιληφθεί δραστικά της κατάστασης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: