Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ντέρμπι «αιωνίων» (και) στη Νιόν!!

Μάχη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού αναμένεται στη Νιόν με φόντο το σεντόνι του Ch. League. Αμφότεροι θα στείλουν εκπρόσωπο την Πέμπτη, όταν και θα εξεταστεί (υπό τον Ινφαντίνο) η καταγγελία των «πράσινων».

Ντέρμπι «αιωνίων» (και) στη Νιόν
Τα ρέστα τους θα παίξουν την ερχόμενη Πέμπτη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη Νιόν.

Επιτροπή της UEFA, υπό τον γενικό της γραμματέα, Τζιάνι Ινφαντίνο, θα αποφασίσει για την τύχη της καταγγελίας των «πράσινων» για την υπόθεση της λεγόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» και οι δύο σύλλογοι θα στείλουν εκπρόσωπο στη διαδικασία, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Παράλληλα, θα εξεταστεί και η καταγγελία του ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο, που στηρίζεται στα όσα ανέφερε ο Τάκης Φύσσας για τον ματς με τους Πειραιώτες.

Το «τριφύλλι» έκανε αναφορά στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ποδοσφαίρου για το γεγονός ότι έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, στοχεύοντας να αφήσει εκτός Champions League.

Μέχρι τότε, η υπόθεση είχε κλείσει ουσιαστικά, καθώς η UEFA είχε ανακοινώσει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Σημαντικό είναι το στοιχείο ότι υπάρχει δρόμο ακόμη στο δικαστικό κομμάτι από ελληνικής πλευράς. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στα χέρια του Γιώργου Ανδρεάδη και εκτιμάται ότι θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα δίμηνο.

Ο ηττημένος της υπόθεσης θα προσφύγει στο CAS, επιδιώκοντας να δικαιωθεί από το Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: