Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Όλο και απομακρύνεται ο Τζιοβάνι!!

Μειώνονται μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ. Επαφή με την πλευρά του είχε ο Μιλοβάνοβιτς και μετέφερε τη δυσαρέσκεια της Ένωσης για την στάση του παίκτη.

Όλο και απομακρύνεται ο Τζιοβάνι
Όλο και… «χλωμιάζει» του Τζιοβάνι για την ΑΕΚ. Δεν πρόκειται για οριστικό «ναυάγιο», αλλά όλο και προκύπτει κάποιο αρνητικό στην υπόθεση και οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν πλέον αλλαγή πλεύσης.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε τα ξημερώματα επαφή με την πλευρά του παίκτη, ώστε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των «κιτρινόμαυρων» για τον τρόπο που χειρίζεται ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ το θέμα. Και για την ακρίβεια, δεν πρόκειται απλά για δυσαρέσκεια, αλλά για «αναβρασμό» στις τάξεις της ομάδας.

Παρότι, είχε αναφέρει στους ανθρώπους της ομάδας την περασμένη εβδομάδα ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε με την Βάσκο Ντα Γκάμα, τελικά συνέβη το αντίθετο και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τραυματίστηκε (γόνατο).

Αρχικά, έγινε λόγος για απουσία ενός μήνα από τις προπονήσεις, αλλά σύμφωνα με τη «Live Sport» που επικαλείται πληροφορίες από την Βραζιλία, εκτιμάται ότι θα λείψει δυο μήνες τελικά. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ μειώνονται δραματικά.

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα. Άλλωστε είχε φανεί από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ότι στην Ένωση θα περιμένουν έως τα μέσα της τρέχουσας. Οπότε, όπως φαίνεται για λίγα 24ωρα θα κρατήσει αυτό το «φλερτ» και μένει να δούμε αν θα καταλήξει σε… «γάμο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: