Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Έκλεισε στην Εφές ο Τάιους!!

Χάθηκε οριστικά για τον Παναθηναϊκό ο Άλεξ Τάιους, καθώς ο πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμφώνησε με την Εφές Αναντολού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Έκλεισε στην Εφές ο Τάιους!
Ούτε Λάσμε, ούτε Τάιους. Με άλλον ψηλό θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Άλεξ Τάιους θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές Αναντολού, όπως είχε φανεί τις τελευταίες ώρες.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Σέρβος μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με ποστάρισμα του στο twitter. «Ο Άλεξ Τάιους μετακινήθηκε από την Μακάμπι στην Εφές», αναφέρει χαρακτηριστικά.





Φέτος είχε 7,2 πόντους (61,1% στα δίποντα, αλλά μόλις 52,9% στις βολές), 5,2 ριμπάουντ και 1,4 τάπες σε 21:05 κατά μέσο όρο.

Πλέον, οι «πράσινοι» τσεκάρουν τις εναλλακτικές για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Στεφάν Λάσμε δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν βλέπει με… καλό μάτι να αποκτηθεί ο Γκαμπονέζος, καθώς τον προβληματίζει το γεγονός ότι προέρχεται από κακή σεζόν στην Εφές. Ωστόσο, μετά την εξέλιξη στο θέμα Τάιους, ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα. Επιπλέον, ο 33χρονος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γαλατάσαραϊ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: