Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Παραμένει αφεντικό ο Κάλας στον Άρη!!


Ο Άλεξ Κάλας επικράτησε του Γιώργου Αρβανιτίδη στις εκλογές του Άρη και παραμένει αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Θα βασιστώ στην ενότητα», ανέφερε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Παραμένει αφεντικό ο Κάλας στον Άρη
Νικητής στις εκλογές του Άρη για το νέο αφεντικό στον σύλλογο αναδέιχθηκε ο Άλεξ Κάλας, παίρνοντας 67 ψήφους έναντι 44 της πρότασης του Γιώργου Αρβανιτίδη, ενώ στη διαδικασία, η οποία διήρκεσε περίπου εννέα ώρα και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, πήραν μέρος 116 μέλη του Ερασιτέχνη. Ο ομογενής επιχειρηματίας παραμένει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο οποίο βρίσκεται από τον χειμώνα.

Τα αποτελέσματα της κάλπης:
Κάλας 67 ψήφοι
Αρβανιτίδης 44 ψήφοι
4 άκυρα
1 λευκό
σε σύνολο 116 μελών που ψήφισαν

«Αυτό που προέχει είναι να βγει ο Άρης ενωμένος και αυτό θα προσπαθήσουμε. Από αύριο βάζουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας και όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα. Επαναλαμβάνω ότι η ιδέα είναι το 1% και η δουλειά που πρέπει να βάλουμε το υπόλοιπο 99%. Δεν είμαστε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Είμαστε Άρης και έχουμε δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο Κάλας μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Οπότε, αφού συνεχίζει το σχήμα Καλαϊτζίδη στην ομάδα, τότε αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία. Άλλωστε, έχει παραδεχθεί και ο 61χρονος προπονητής ότι τα έχει βρει με τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: