Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Γράφουν για Καστίγιο στον Ολυμπιακό!!

Έναν εξτρέμ που από… επώνυμο και μόνο ηχεί ευχάριστα στους φίλους του φέρεται να «χτυπάει» ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση για τον Φαμπιάν Καστίγιο.

Γράφουν για Καστίγιο στον Ολυμπιακό!
Το ενδεχόμενο ν’ αποκτήσει και πάλι έναν… Καστίγιο παρουσιάζεται πιθανό για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα στις ΗΠΑ, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται κι ετοιμάζουν κίνηση για τον Φαμπιάν Καστίγιο του Ντάλας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Κολομβιανό που αγωνίζεται ως εξτρέμ και μόνο άσχημες επιδόσεις δεν έχει να παρουσιάσει με τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας, μιας κι έχει κάνει 129 συμμετοχές με 29 γκολ από το 2011. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ έχει επιλεχθεί για ν’ αγωνιστεί και στο φετινό All Star Game του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «MLS Trasnfers», ο Μάρκο Σίλβα ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Καστίγιο, σε σημείο μάλιστα να ετοιμάζεται πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού αυτή τη βδομάδα που θα αγγίζει τα 3,5 εκατ. δολάρια (3,2 εκατ. ευρώ).

Παρόλο που υπενθυμίζεται λοιπόν ότι ο Πορτογάλος έχει πάρει κι άλλους παίκτες στο παρελθόν από το MLS (όπως οι Φρέντι Μοντέρο και Οριόλ Ροσέλ) σημειώνεται ότι η απόκτηση του Καστίγιο δεν θα είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2019 και το Ντάλας δεν είναι διατεθειμένο να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: