Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Έμεινε στο Περιστέρι ο Σκουλίδας!!

Τη φανέλα του Περιστερίου θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Διονύσης Σκουλίδας, παρά τις προτάσεις που είχε ομάδες της Α1.

Έμεινε στο Περιστέρι ο Σκουλίδας
Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Διονύσης Σκουλίδας. Ο διεθνής νεαρός φόργουορντ είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α1, ωστόσο αποφάσισε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πιστεύοντας πως αυτό θα γίνει αγωνιζόμενος στην ομάδα της δυτικών προαστίων.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτική του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή
».

«Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά», τόνισε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: