Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Στα χαρακώματα (και) με τη Λίγκα ο ΠΑΟΚ!!

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα παίζει ο ΠΑΟΚ. Πέραν της καταγγελίας Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου στην UEFA, ο «δικέφαλος» εγκαλεί τη Σούπερ Λίγκα για τους χειρισμούς σε χορηγία και τηλεοπτικά δικαιώματα

Στα χαρακώματα (και) με τη Λίγκα ο ΠΑΟΚ
Σε όλα τα επίπεδα έχει δρομολογήσει ο ΠΑΟΚ τη σύγκρουσή του μ’ αυτά που θεωρεί κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός των κινήσεων του στο εξωτερικό (με την καταγγελία Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου στην UEFA) ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει κλιμακώσει τις ενέργειές του και σε εγχώριο επίπεδο.

Εδώ και καιρό οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους στη Σούπερ Λίγκα για τον τρόπο που χειρίζεται η διοργανώτρια σημαντικά θέματα όπως η χορηγία του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στο δεύτερο εξ αυτών, για παράδειγμα, δεν έχουν πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν καταθέσει για τη διαδικασία κοστολόγησης, αξιολόγησης και διακίνησής τους στο εξωτερικό.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με την ερώτηση γιατί η διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ δεν έγινε νωρίτερα, ώστε να είχε αποφευχθεί η μειωμένη προσφορά που έγινε εν μέσω των κρίσιμων εξελίξεων και είναι 4 εκατ. ευρώ μικρότερη απ’ το λειτουργικό κόστος των πρωταθλημάτων. Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ θεωρούν απαράδεκτο ότι δεν έχει διατεθεί αναλυτικό εξοδολόγιο στις ίδιες τις ομάδες για να δουν τι μπορούν να κόψουν.

Για όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά και όλα τα άλλα που θα εξεταστούν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη, ο «δικέφαλος» θα εκφέρει φυσικά άποψη διαμέσου του Δημοκράτη Παπαδόπουλου (που θα παρευρεθεί ως μέλος της διοίκησης με δικαίωμα ψήφου) αλλά και του Γιώτη Παναγιωτά, που έχει αναλάβει το θέμα των συμβολαίων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: