Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Φάμπρεγκας: «Τρελή σεζόν… πάμε για νίκη»

Ως την πιο απρόβλεπτη σεζόν από όσες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ χαρακτηρίζει τη φετινή ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αφήνουν συνεχώς βαθμούς και τώρα πιστεύει ότι είναι η ευκαιρία να νικήσει η Άρσεναλ τη Δευτέρα στο Ολντ Τράφορντ και να αποσπαστεί κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό της Δευτέρας. Μπορούμε να βρεθούμε ακόμη και τέσσερις πόντους μπροστά. Θέλουμε να μπούμε στο Ολντ Τράφορντ και να νικήσουμε. Θα είναι μεγάλο κατόρθωμα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Μπορεί να παραμένουν αήττητοι όμως έχουν 7 ισοπαλίες σε 15 αγώνες και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα τους», τονίζει ο Ισπανός μέσος ενόψει της μάχης του Ολντ Τράφορντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «τρελό» φετινό πρωτάθλημα:

«Μέχρι τώρα είναι η πιο τρελή χρονιά από όσες έχω αγωνιστεί. Κανονικά τον Δεκέμβρη οι ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα στην κορυφή έχουν συνήθως 40 βαθμούς κι εμείς προηγούμαστε με μόλις 32. Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν είναι στα καλύτερά της και όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μοιάζουν δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: