Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κοκότοβιτς: «Παλεύει για τη σωτηρία του ο Πανιώνιος»

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού υποστήριξε πως η δυσχερής βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους.

«Η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι κομβικής σημασίας. Η αντίπαλη ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της και θα αγωνιστεί για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, έχοντας μάλιστα νέο προπονητή στον πάγκο της. Εμείς από την άλλη θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να σταθεροποιηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα και μόνο για τη νίκη θα αγωνιστούμε. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση όπου η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας ήταν εξαιρετική. Οι καιρικές συνθήκες αύριο θα είναι δύσκολες καθώς θα επικρατεί ψύχος αλλά αυτό δε θα σταθεί σε καμία περίπτωση εμπόδιο για τον Πανσερραϊκό. Θα μπούμε δυνατά και με πάθος για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή των «λιονταριών».

Με μία μόνο απουσία θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο Πανσερραϊκός, αφού ο Ασλανίδης θα είναι απών λόγω κάποιον μικροενοχλήσεων. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής είναι οι: Ράντμαν, Νοβότα, Άμο, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Άλβαρεζ, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μαβενέ, Παντελιάδης, Νταλέ, Παπάζογλου, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Βλασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: