Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τα «έβαλε» με τη διοίκηση ο Κίγκαν

Κατά της διοίκησης της Νιούκαστλ καταφέρθηκε για άλλη μια φορά, ο πρώην προπονητής της ομάδας, Κέβιν Κίγκαν, αφού τη θεωρεί υπεύθυνη για την συνεχή λειτουργική τρικυμία του συλλόγου. Η απόλυση του Κρις Χιούτον και η πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου ήταν οι κινήσεις που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Ο Κίγκαν τόνισε ότι οι διοικούντες δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη και η καλύτερη λύση θα ήταν η πώληση των «καρακαξών» στα σωστά χέρια:

«Η απόλυση του Κρις Χιούτον δείχνει για άλλη μια φορά ότι η Νιούκαστλ χρειάζεται σταθερότητα, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ με την παρούσα διοίκηση. Πάντως δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα πωλείται και αν περάσει σε άλλα χέρια θα είναι ευεργετικό. Όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά ο σύλλογος. Αν κάποιος δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και είναι ιδιοκτήτης ομάδας, είναι σίγουρο ότι θα κάνει λάθος κρίσεις και κινήσεις και θα νομίζει μάλιστα ότι τα πηγαίνει καλά».

Πάντως στο τέλος στάθηκε και στο θέμα του νέου τεχνικού της ομάδας, ζητώντας από τον κόσμο να είναι υπομονετικός:«Ο Άλαν δεν έχει την εμπειρία, αφού έχει προπονήσει μόλις 17 μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως είναι καλός τύπος. Τον γνωρίζω καλά. Είναι πολύ αφοσιωμένος και δουλεύει σκληρά. Δεν πρέπει να είναι από την αρχή αρνητικοί μαζί του οι φίλαθλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: