Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Φαγωθήκαμε να έρθει ο χειμώνας, καί τώρα πού πιάσαν τα κρύα διαμαρτυρόμαστε καί θέλουμε ζέστη.Μωρέ καλά μας πήγε ο καιρός τόσες μέρες, η αλήθεια είναι ότι γλυτώσαμε πολύ πετρέλαιο, γιατί είναι καί φτηνό βλέπεις καί είμαστε καί άπλα πέρα από 'ολα τ΄άλλα

Πλούσιο σε παιχνίδια το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακού, όχι καί με ιδιαίτερα πολλές επιλογές.Αν αφερέσεις τα Αγγλικά πού δεν μας πήγαν ,καλά εντάξει καί γω δεν ασχολήθηκα πολύ φέτος με τις μικρές Αγγλίες.Αν σβήσεις τα Σκωτσέζικα πού ούτε θέλω να τα βλέπω, στην άκρη καί η ανώμαλη Β Ιταλίας, στην άκρη καί η Γερμανία πού δεν βλέπω τίποτα απο κει σήμερα, μας έμειναν μόνο τα βραδυνά.Καί όπως αντιλαμβάνεστε οι επιλογές είναι μετρημένες.Αντίθετα έχω την εντύπωση πως την Κυριακή φαίνονται κάπως καλύτερα τα πράμματα.



Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



Luzern - Zurich  (2)

Σε καλή φάση βρίσκονται καί οι δύο ομάδες από θέμα φόρμας.Η Luzern είναι στην πρώτη θέση μαζί με την ομάδα της Basel, έχοντας από 32 βαθμούς.Σε αρκετά καλή κατάσταση καί με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο, η Zürich μετρά αισίως 7 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

Καταρχήν δεν νομίζω να είναι το ξεκάθαρο φαβορί η Luzern , καθώς θεωρώ πως η Zurich είναι ανώτερη σαν δυναμική και σαν φανέλα καί άδικα στα μάτια μου είναι το αουτσάιντερ, αυτό δεν μας πειράζει καθόλου βέβαια , το αντίθετο μάλιστα.

Στις επιλογές μου το διπλό της φορμαρισμένης καί ανώτερης Zurich, στην διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση τού (2.70)


Girona - Celta   (2)

Αρκετά καλή στην έδρα της η Girona, ότι καλό κάνει το κάνει μέσα στο σπίτη της , εκτός έδρας είναι κυριολεκτικά για τα σκυλιά.Από θέμα φόρμας όμως δεν είναι καί πολύ στα πάνω της, καθώς μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια

Σε πολύ καλή φόρμα από το ξεκίνημα τού πρωταθλήματος η Celta, με μοναδική εξαίρεση την ήττα της πρεμιέρας από την Barcelona B, καί την ήττα από την Valladolid με 3-2.Αυτές είναι καί η μοναδικές ήττες που έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Celta σε απόδοση (2.35)



Newcastle - Liverpool  (2)

Αναταραχή στην Newcastle με απολύσεις τεχνικών καί άλλα ωραία.Πτωτική αγωνιστική πορεία στα τελευταία παιχνίδια γιά τούς γηπεδούχους, πού δεν βρίσκονται καί στα καλυτερά τους είναι η αλήθεια.Τραγική η αμυνά της αφού έχει δεχτει 10 τέρματα σε 4 παιχνίδια.

Γιά την φετεινή Liverpool τι να πείς, εντελώς ανώμαλη συμπεριφορά από το ξεκίνημα της περιόδου.Εκτός έδρας είναι άστα να πάνε, καθώς μετρούν μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες ,καί 5 ήττες. Πάντως όπως καί να το κάνουμε είναι σε καλύτερη φάση από την Newcastle την παρούσα στιγμή.

Εγώ θα ρισκάρω στο διπλό της Liverpool  σε απόδοση (2.15) σε τέτοια τιμή καί στην κατάσταση πού είναι η Newcastle, έχει μεγάλη τύχη να περάσει με νίκη.



Valenciennes - Paris SG.    (2)

Ωχ αμάν, αυτό πάει για τον λόγο ότι θα ασχοληθούμε με την ακατανόμαστη Paris SG.. Όπου Pari καί κάτι Marseille κάτι Atletico Mad.καί μερικές ακόμη, είναι να έχεις μαζί σου κολύριο γιά τα μάτια καί χάπια γιά την πίεση.Στο στοίχημα έτσι είναι, την μία τις φτύνουμε καί την άλλη είμαστε μαζί τους.

Paris SG. θα παίξω παίδες καί μην ψάχνετε εξηγήσεις, καί τριπλή να την παίξουμε είναι ικανή να χάσει, το στοίχημα είναι ρίσκο καί ρισκάρουμε στο διπλό της ανώτερης καί φορμαρισμένης Paris σε απόδοση (2.45)




Ανακεφαλαιώνοντας  : Zurich - Celta - Liverpool - Paris SG.


Προτασούλα  συγκεκριμένη γιά σήμερα δεν υπάρχει παίδες, όπως νομίζετε εσείς μπορείτε να τα μπλέξετε .Εγώ πάντως θα κάνω το παιχνίδι μου με όλα τα σημεία.



Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: