Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής Λεάλ – Κουτσιανικούλη»!

Απάντηση σε όσους ήθελαν τη διοίκηση του Εργοτέλη να συζητάει με αυτή του ΠΑΟΚ για την ανταλλαγή του Σέρχιο Λεάλ με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, έδωσε ο μάνατζερ του Ουρουγουανού, Διονύσης Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Athletic Radio 104.2, ξεκαθαρίζοντας πως επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποιο θέμα, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι μελλοντικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του μάνατζερ του Λεάλ, στον Athletic Radio 104.2

Για τη φημολογούμενη τράμπα Λεάλ – Κουτσιανικούλη

«Να πω ότι οι σχέσεις των δύο διοικήσεων βρίσκονται σε άριστο επίπεδο. Οπότε, αν προκύψει κάτι θα είναι σε πιο εύκολη θέση να διευθετηθεί όμως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Και πιστέψτε με αν υπήρχε κάτι, δεν θα είχα πρόβλημα να σας το επιβεβαιώσω. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα».

Λεάλ… εξ’ ημισείας!

«Το 50% των δικαιωμάτων του Λεάλ το έχει ο παίκτης και το 50% το έχει η εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Αξίζει να αναφέρω ότι έχουμε μια άψογη συνεργασία και σχέση τόσο με το Νίκο Καραγεωργίου όσο και με τον Απόστολο Παπουτσάκη. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την δική μας πλευρά και πραγματικά είναι άψογη η συμπεριφορά του Εργοτέλη προς την δική μας πλευρά».

Λεάλ ο περιζήτητος!

«Πιστεύω ότι το όνομα του Λεάλ θα «παίξει» αρκετά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και του καλοκαιριού. Παρακολουθείται από αρκετές ομάδες από την Ισπανία και την Ιταλία αλλά και από την χώρα μας. Είναι πολύ φυσιολογικό ένας παίκτης του επιπέδου του Λεάλ να ξεχωρίζει».

Τίποτα το απτό σαν κρούση για Λεάλ

«Εμείς ως εταιρεία δεν έχουμε δεχτεί καμία επίσημη κρούση για τον Λεάλ. Τηλεφωνήματα, μας έχουν κάνει αρκετά ρωτώντας μας για τον Σέρχιο. Δεν γνωρίζω αν έχει δεχτεί ο Εργοτέλης κάποια επίσημη κρούση όμως εκτιμώ ότι λόγω των σχέσεων που έχουμε, αν υπήρχε θα μου το μετέφερε ο κύριος Παπουτσάκης. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένα παράπονο από την πλευρά του Εργοτέλη, εμείς είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να σεβόμαστε την ομάδα. Το συμβόλαιο του Λεάλ ολοκληρώνεται στις 31 Ιουνίου 2012 και μέχρι τότε ο Εργοτέλης θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γιατί η ομάδα είναι διαφήμιση όχι μόνο για την Κρήτη αλλά και για όλη την Ελλάδα. Υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του Εργοτέλη που με μια μικρή επιφύλαξη φτάνει τα 2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει μια ομάδα τον Λεάλ. Όμως, όταν μπήκε αυτή η ρήτρα πριν από 1,5 χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: