Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Διαψεύδει για όλους ο Χότζον

Καμία σύνδεση με την πραγματικότητα δεν έχει σύμφωνα με τον Ρόι Χότζον η φημολογία ότι η Λίβερπουλ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Ροναλντίνιο, Λουίς Σουάρες και Άσλεϊ Γιανγκ. Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε ότι άλλο το ενδιαφέρον και άλλο οι διαπραγματεύσεις.

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα σημαντικό ποσό που έχει γίνει διαθέσιμο από τη NESV στον προπονητή των «κόκκινων» ενόψει μεταγραφικής περιόδου και ήδη κάποια ονόματα βγήκαν στο προσκήνιο. Ο Χότζον όμως έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

«Ο Ροναλντίνιο και ο Σουάρες είναι παίκτες για τους οποίους δεν έχει υπάρξει ποτέ ενδιαφέρον από εμάς. Ο Άσλεϊ Γιανγκ από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής που οποιοσδήποτε προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ θα του είχε δώσει την απαραίτητη σημασία και θα τον έχει παρακολουθήσει.

Το να πεις όμως ότι είναι καλός παίκτης, από τον να τον αγοράσεις, είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Θα μπορούσα να σας δώσω μία μακροσκελή λίστα παικτών της Πρέμιερ Λιγκ τους οποίους θαυμάζω. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όλη αυτή την φημολογία. Αν με ρωτήσετε για διαπραγματεύσεις που υπήρξαν ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ η απάντησή μου είναι, Όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: