Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αποφασισμένοι για το διπλό

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στους Ντάνι, Ηλία Μέλκα και Πασχάλη Βουτσιά, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Τάσος Κατσαμπης και Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Η προετοιμασία του "γηραιού" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Καρλίνιος στη θέση του Ντάνι στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, ενώ ελπίζει πως οι απουσίες δε θα επηρεάσουν σημαντικά τη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών του. Στόχος του Ηρακλή στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η δεύτερη νίκη στα εφετινά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς πριν λίγες αγωνιστικές οι "κυανόλευκοι" είχαν επιβληθεί 1-0 του Άρη στο "Καυτανζόγλειο" Στάδιο.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Μπαντή, Κυριαζή, Κατσικά, Χοσέμι, Αραμπατζή, Λίμα, Κανακούδη, Σζοτ, Ηλιάδη, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανό, Γκαρσία, Βέλλιο, Γιάκομπ, Σίσιτς και Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: